secretariat@faa.unibuc.ro Program cu publicul:
Luni - Joi: Orele 12-14

Biblioteca

Cauta cartile din biblioteca Facultatii de Administratie si Afaceri online.

In loc de * scrieti termenul dorit pentru cautare.


CAUTA PUBLICAŢIA DORITĂ

 

Biblioteca Facultății de Administrație și Afaceri este o bibliotecă nouă, modernă,  afiliată Bibliotecii Centrale Universitare ”Carol I”. În cadrul misiunii sale de a participa la procesul de predare și cercetare din facultate, dezvoltă  o baza documentară complexă și organizează cadrul de acces la aceasta. În istoria sa relativ recentă  a ajuns să deţină în colecţii lucrări valoroase din domeniile de specialitate, precum: administraţie publică, afaceri, antreprenoriat, comerţ, comunicare şi protocol în afaceri, contabilitate, economie, finanţe publice, management, marketing, politică şi guvernare, relaţii internaţionale, relaţii publice, publicitate, dar şi drept, educaţie, informatică, matematică, psihologie, sociologie, statistică, dicţionare, enciclopedii. Tipologia documentelor este variată, de la monografii la cursuri universitare, lucrări ale unor  conferințe și simpozioane naționale și internaționale, lucrări de referinţe cuprinzând enciclopedii,  dicționare și ghiduri.
 

Serviciile oferite includ: organizarea de colecții de publicații și informații, accesul la un bogat instrumentar de reflectare, organizare și control al acestora, o sală de lectură cu acces liber la raft, asistență metodologică și documentară, formarea utilizatorilor pentru utilizarea celor mai noi produse de informare, bibliografii.
Ca urmare a reglementărilor și a modului de funcționare a tuturor bibliotecilor filiale ale Bibliotecii Centrale Universitare ”Carol I”, în baza permisului unic de intrare, studenții și cadrele didactice ale facultății au acces, în plus, la serviciile documentare oferite de oricare din cele 15 filiale specializate și în unitatea centrală.
Pentru identificarea informației publicul are la dispoziție permanent catalogul electronic online VUBIS Smart (la adresa URL: http://www.bcub.ro) , iar în sala de lectură sunt puse la dispoziția cititorilor peste 3.200 volume (cărţi şi periodice).

Accesulla colecțiile de publicații, în print sau electronice, este deschis tuturor studenților facultății, indiferent de forma de învățământ urmată și cadrelor didactice membre ale corpului profesoral al facultății. Acesta se realizează la sala de lectură a bibliotecii, într-un spațiu modern și bine utilat.  Toate categoriile de utilizatori au obligația să aplice și să obțină un permis unic de acces. Eliberarea acestuia de face de către personalul bibliotecii la biroul de permise. Pentru emiterea permisului de acces se plăteşte taxă și sunt necesare următoarele documente:
 
§  Studenţi și masteranzi: cartea de identitate, o fotografie tip carte de identitate, carnetul de student vizat la zi sau adeverință; permisul este valabil pe durata studiilor universitare şi trebuie vizat în fiecare an universitar;
§  Cadre didactice universitare,cercetatori, alte categorii: cartea de identitate, o fotografie tip carte de identitate, legitimaţia de serviciu vizată la zi;
 
Lichidarea împrumuturilor. La finalizarea studiilor sau a angajamentului cu Facultatea de Administrație și Afaceri,  studenții sau cadrele didactice, au obligația derulării procedurii administrative de atestare a lipsei datoriilor către bibliotecă.  Aceasta se realizează individual, la cerere, în baza următoarelor acte: foaia de lichidare tip a Universității din București, fișa de lichidare  tip a bibliotecii, permisul de bibliotecă și actul de identitate. În cazuri bine motivate legal, persoana care solicită lichidarea poate fi reprezentată prin procură notarială.

 

    Sala de lectură:

LUNI, MARŢI  :    8,00 - 16,00
MIERCURI, JOI  : 12,00 - 19,00
VINERI     :    8,00 - 13,30
SÂMBĂTĂ   :    8,30 - 14,30
DUMINICĂ   :     ÎNCHIS

Biroul eliberare permise:

Luni :        10,00 – 15,30
Marţi:       10,00 - 15,30
Miercuri :   13,00 – 18,00
Joi:            13,00 - 18,00
Vineri:          8,00 - 13,00
Sâmbătă:         închis
Duminică:        închis   


În perioadele de presesiune şi sesiune programul bibliotecii poate suferi modificări.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.