Facebook

Galerie

Sesiunea de Comunicări Știinţifice ale studenţilor - 25 Aprilie 2018

SESIUNEA DE COMUNICĂRI ŞTIINŢIFICE ale STUDENŢILOR
25 Aprilie 2018

 

Facultatea de Administrație și Afaceri organizează in data de 25 Aprilie 2018 o nouă ediție a Sesiunii de Comunicări Științifice ale Studenților. Sesiunea de Comunicări Științifice ale Studenților este deschisă tuturor studenților și masteranzilor înscriși la toate programele de licență și master ale Facultății de Administrație și Afaceri.
            Pentru participare, sunt necesari următorii pași:
-       Studenții și masteranzii își vor alege o temă de cercetare, precum și un profesor coordonator.  Lucrările pot fi elaborate individual sau în echipe de max. 3 persoane.
-       Lucrările vor fi evaluate de către profesorul coordonator, care își va exprima acceptul ca lucrarea să fie prezentată în cadrul sesiunii.
-       Înscrierea lucrărilor se face prin e-mail la adresa:  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.ână la data de 16 Aprilie 2018. Se pot înscrie și lucrări restrânse, rezumate ale unor proiecte mai ample sau propuneri de viitoare cercetări.
-       Lucrările complete trimise până la data de 15 iunie 2018 pot fi acceptate pentru publicare într-una dintre revistele Facultății de Administrație și Afaceri (http://www.faa.ro/index.php/publicatii-reviste).

 

Termene limită

·         16 aprilie  – Trimiterea prezentărilor pentru sesiune
·         19 aprilie  – Acceptarea temei și a prezentării
·         25 aprilie  – Sesiunea de comunicări științifice
·         15 iunie  – (opțional) Trimiterea lucrărilor finale pentru publicare în revistele facultății
 

Secțiuni
În cadrul ediției 2018 a Sesiunii studențești, Societatea Antreprenorială Studențească a Universității din București – UNIHUB – propune o secțiune cu tema “Antreprenoriat și inovație”, ce se adresează studenților și masteranzilor din orice domeniu de studii. Sunt binevenite lucrări dedicate dezvoltării antreprenoriatului în România, ideilor de afaceri, poveștilor de succes din antreprenoriatul românesc dar și internațional. Studenții pot prezenta modalități prin care ideile inovatoare pot fi transformate în afaceri de succes, pot oferi exemple de companii care au devenit repere pe piață grație inovațiilor, dar nu numai.
Sesiunea de Comunicări Științifice este expresia dorinței noastre de a oferi studenților și masteranzilor, deopotrivă, un mediu propice pentru dobândirea abilităților practice necesare dezvoltării profesionale. Prin această ediție a sesiunii de comunicări, dorim ca studenții și masteranzii să se familiarizeze cu metodele de cercetare, precum și cu rigorile redactării unei lucrări științifice, pe care le pot aplica și în redactarea lucrărilor de licență și disertație. În plus, susținerea lucrării în cadrul sesiunii va da ocazia studenților să obțină un feed-back real din partea colegilor și profesorilor asupra cercetărilor lor, precum și să dobândească aptitudini de prezentare și comunicare.
Evenimentul va reuni toate domeniile Facultății: administrarea afacerilor, administrație publică, marketing. Studenții și masteranzii facultății vor pregăti lucrări științifice din domeniile lor de interes, alese împreună cu profesorii îndrumători. Detalii privind sesiunea pe pagina de web a Facultății de Administrație și Afaceri  - http://www.faa.ro/index.php/sesiune-stiintifica-studenti

 
 
Evenimentul este sponsorizat de Gfk Romania.
© 2019 Facultatea de Administratie si Afaceri, Universitatea Bucuresti
Admin Site : Conf.Univ.Dr. Olteanu Cosmin