Facebook

Galerie

Școală avansată de vară în analizarea datelor din piață 2013


(ȘAVADP2013)

 

Facultatea de Administrație a Universității din București alături de Asociația Romanian Institute for Market Intelligence Research (RIMIR) organizează prima ediție a Școlii de vară intitulată “Școală avansată de vară în analizarea datelor din piață 2013“ (ȘAVADP2013).

 

ȘAVADP2013 are în vedere realizarea de cursuri de formare de înaltă calitate pentru studenții din domeniul științelor socio-umane pentru dobândirea de competențe practice la statistică utilizând programul informatic IBM SPSS Statistics.

 

Studenții au astfel oportunitatea de a-și completa cunoștințele teoretice de statistică dobândite la cursuri cu un volum consistent de cunoștințe practice în programul SPSS. Competențele în domeniul statistic și în special în prelucrarea datelor în SPSS sunt apreciate atât ca profesie, în proiecte, cercetare, cât și de către piața muncii - absolvenților li se solicită expres în multe situații experiența practică.

 

Cursurile de formare se vor realiza în cadrul laboratorului de informatică al Universității din București și vor avea parte de un curs aplicat de la profesorii-traineri cu experiența didactică și de cercetare.

 

Evenimentul va avea loc în perioada 16-21 septembrie 2013. La sfârșitul celor 5 zile de pregatire intensivă, în urma unui examen de verificare a cunoștințelor, absolvenții vor primi un certificat de validare a competențelor eliberat și recunoscut de Universitatea din București.

 

ȘAVADP2013 înseamnă pe lângă activitatea de formare, un program prin care vor fi dezbătute elemente legate de proiecte și de cercetare, au posibilitatea să se reunească cei care împărtășesc valori comune privind utilizarea concretă a aparatului statistic și interacțiunea într-un mediu academic și constructiv. În weekend vor fi organizate ieșiri în oraș și discutii libere.

 

Pentru cei interesați, taxa de înscriere este de 500 RON, care va putea fi plătită integral sau în două rate, rata 1 de 300 RON până la data de 25 august și rata 2 de 200 RON până la data de 5 septembrie. Pentru cei care plătesc integral până la data de 25 august, taxa este de 400 RON. Studenții Universității din București vor plăti o taxă specială de 350 RON, dar nu mai tarziu de 25 august.


Mai multe informatii vor putea fi disponibile pe site-ul evenimentului la http://savadp2013.rimir.ro/

© 2019 Facultatea de Administratie si Afaceri, Universitatea Bucuresti
Admin Site : Conf.Univ.Dr. Olteanu Cosmin