Facebook

Galerie

Cercetare de teren pentru redactarea lucrării “Carta Albă a IMM-urilor din România” – apel stagii de practică

 
 

CNIPMMR a început procesul de completare a chestionarelor în vederea redactării celei de-a XV-a ediții a Cartei Albe a IMM-urilor din România, 2017.

 
Consiliul National al Intreprinderilor Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) lanseaza o ampla cercetare de teren pentru aplicarea chestionarelor in vederea redactarii lucrarii “Carta Alba a IMM-urilor din Romania” – editia a XV-a, 2017, al carei scop este  diagnosticarea mediului de afaceri din Romania (problemele cu care se confrunta intreprinzatorii romani).
 
Gasiti mai jos cateva informatii referitoare la aceasta actiune:
 
1)    Chestionarul care va fi aplicat are un numar de 14 pagini. Acesta trebuie completat de un IMM-uri care isi desfasoara activitatea in domenii, precum: industrie, servicii, comert, constructii, transporturi sau tursim, cu sediul in judetele Brăila, Olt, Vaslui, Botosani, Satu Mare, Maramures, Salaj, Harghita, Covasna, Arad, Timis, Hunedoara si Caras-Severin.
2)    Persoanele interesate de proiect vor beneficia de contract de munca pe perioada determinata – 15 zile si de plata.
3)    În cadrul actiunii, CNIPMMR deconteaza urmatoarele tipuri de cheltuieli: transportul cu microbuzul/autocarul, acolo unde nu exista varianta tren, precum si cazarea.
4)    In cadrul actiunii vor fi acordate, pentru cele mai multe chestionare completate, mai multe premii in bani.
5)    Toti participantii la actiunea de aplicare a chestionarelor, în conditiile indeplinirii obligativitatii contractuale de la pct.1, vor primi din partea CNIPMMR adeverinta de practica.
6)    Studentii care au completat minim 20 de chestionare vor fi menționati in anexa lucrarii, parte integranta din aceasta.
7)    Pentru validarea chestionarelor acestea trebuie sa fie semnate si stampilate de reprezentantul IMM-ului unde a fost aplicat.
8)    Validarea chestionarelor se va face la sediul CNIPMMR, unde studentul va primi codul de acces pentru inregistrarea chestionarelor completate in aplicatia Carta Alba.
 
 
Detalii si inscrieri la adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , pana la data de 2 aprilie 2017.
 
© 2018 Facultatea de Administratie si Afaceri, Universitatea Bucuresti
Admin Site : Conf.Univ.Dr. Olteanu Cosmin