Facebook

Galerie

Stagiu de practică - Tarus Media SRL - Domeniul : Marketing, Administrarea Afacerilor

1.       STAGIUL DE PRACTICĂ
 
Locuri disponibile 3
Domeniul Marketing, Administrarea Afacerilor
Ciclul de studii Licenţă, Masterat
Perioada de practică Octombrie - Decembrie 2015
Total ore de practică 90h
Program 4-6 h/zi, flexibil
Activități Pe durata stagiului de pregătire practică studenții vor realiza activități specifice domeniului marketing online pe următoarele componente:
§  Aspecte generale legate de activitatea unui magazin online din perspectiva activităților de marketing (politica de preț, promovare și plasare);
§  Configurarea și administrarea CMS-uri și CRM-uri;
§  Operațiuni curente în activitatea firmei: relaționarea cu clienți, furnizori, deconturi de cheltuieli.
2.    INSTITUȚIA DE PRACTICĂ
Denumirea companiei Tarus Media SRL
Descrierea companiei TARUS Media face parte din compania TARUS Group și se înscrie în topul celor mai reprezentative organizații românești din sfera promovării sănătății, ce oferă consultanță în afaceri și comunicare în domeniul sănătății și în cel social-economic, în scopul aducerii în România a celor mai noi idei și concepte de sănătate vehiculate pe glob, pentru a oferi comunităților medicale și farmaceutice oportunitatea de a experimenta și aplica pe plan local modele ce și-au probat succesul pe plan internațional.
Contact TARUS Media
Adresa: Bd. Metalurgiei 78   I   Tel./Fax: +40 213 210 190
Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.  Ι  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.  I  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
 
3. CRITERII DE ÎNSCRIERE
Pentru a se înscrie, un student trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiții minimale:
Ø  Să fie înmatriculat la Universitatea din București, Facultatea de Administrației și Afaceri;
Ø  Să fie student în ciclul licență sau masterat;
Ø  Să dea dovadă de responsabilitate, motivare și răbdare.
 
 
4. PROCEDURA DE ÎNSCRIERE
Pașii înscrierii: Studenții interesați de această oportunitate, ce se încadrează în criteriile de la punctul 3, sunt rugați să trimită CV-ul la adresa: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Perioada de înscriere: 10 – 12 octombrie 2015.
Departajare: în situația în care numărul de studenți înscriși este mai mare decât numărul de locuri disponibile, selecția se va face în ordinea trimiterii aplicațiilor și a stabilirii eligibilității.
Publicarea rezultatelor: Lista studenților înscriși și admiși va fi publicată site-ul Facultății de Administrație și Afaceri, Universitatea din București (www.faa.ro) în data de 13.10.2015.
Începerea activității: Stagiile vor începe în perioada 15-22.10.2015, fiecare student admis în stagiul de practică urmând afi contactat individual pentru încheierea convenției de practică și stabilirea programului.
 
IMPORTANT: La finalizarea stagiilor există posibilitatea angajării studenților.
© 2018 Facultatea de Administratie si Afaceri, Universitatea Bucuresti
Admin Site : Conf.Univ.Dr. Olteanu Cosmin