Facebook

Galerie

Programul de Internship Editia a II-a la Primăria Sectorului 3

Vă informăm că Primăria Sectorului 3 demarează cea de-a doua sesiune a programului de Internship, ce are ca obiectiv familiarizarea cu funcționarea administrației publice locale a actualilor absolvenți și masteranzi ai instituțiilor de învățământ superior.
Pot aplica pentru cele 20 de locuri absolvenți licentiați, masteranzi în curs sau absolvenți de masterat.
Programul de Internship durează 2-4 săptămâni, timp în care stagiarul va interacționa cu personalul Primăriei Sectorului 3, va fi implicat în activitatea direcțiilor unde realizează stagiul și va putea solicita informații și detalii care să îl ajute să-și contureze o imagine privind administrația publică. La finalul stagiului, va primi o diplomă care să ateste participarea sa.
În acest sens, ne puteți transmite CV-urile dumneavoastră pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. în perioada 21- 30 aprilie 2015.
Alte mențiuni referitoare la organizarea programului de Internship se pot obține la  nr. de telefon: 021.318.03.23-28/211. Persoană de contact: Eugenia Demeter – Director executiv la Direcția Resurse Umane și Management Instituțional.

 
© 2018 Facultatea de Administratie si Afaceri, Universitatea Bucuresti
Admin Site : Conf.Univ.Dr. Olteanu Cosmin