Facebook

Galerie

Stagii de practică la Universitatea din București în proiectul Aniversării a 150 de ani de existență

BRPServiciul de Relații Publice al Universității din București oferă, începând cu luna mai, stagii de practică pentru studenții pasionați de jurnalism și relații publice, în cadrul proiectului Aniversării a 150 de ani de existență.

Domeniile de practică propuse sunt:

1. Organizare de evenimente

În cadrul acestui stagiu studenții selectați se vor implica în organizarea seriei de evenimente organizate cu ocazia aniversării a 150 de ani a Universității din București, la diferite niveluri. Activitățile desfășurate vor consta în invitare și înregistrare participanți, promovare eveniment, monitorizarea și implementarea elementelor de logistică etc.

2. Redactare

Studenții vor fi redactori pentru conceperea știrilor legate de festivitățile și ceremoniile aniversare, scrierea reportajelor de la evenimentele dedicate aniversării și elaborarea textelor de invitații.

3. Grafician

Studenții selectați pentru acest stagiu vor fi implicați în realizarea afișelor pentru evenimentele aniversare, a bannerelor, a roll-up-urilor, precum și a designului altor elemente grafice necesare.

4. Fotograf

Studenții vor realiza fotografii la ceremoniile și festivitățile din cadrul aniversării a 150 de ani, vor selecta și prelucra materialul foto în vederea publicării în mediul print sau online.

Durata stagiilor: 3 luni

Beneficiile studenților în urma implicării în proiect

  • Program flexibil
  • Finalizarea stagiului cu un certificat de activitate ce poate echivala practica la facultate. Certificatul stipulează durata practicii, numărul de ore echivalent, tipurile de activităţi realizate la Serviciul de Relaţii Publice şi va fi semnat de Coordonatorul Biroului de Relaţii Publice şi de Rectorul Universităţii din Bucureşti;
  • Studentul îşi dezvoltă și își perfecționează cunoştinţele şi capacităţile de relaționare și redactare;
  • Vizibilitate pe platforma de comunicare online a Universității din București (materialele redacţionale vor purta semnătura stagiarului), platformă cu trafic considerabil;
  • Experiența unei practici reale, ușor de evaluat atât de profesorul coordonator.

Cerinţe pentru studenți

  • Student al Universităţii din Bucureşti;
  • Abilități de redactare;
  • Acces la Internet;
  • Pliere pe cerințele Serviciului de Relații Publice;
  • Atitudine deschisă, seriozitate și disponibilitate de timp pentru execuția materialelor solicitate de Serviciul de Relații Publice.

Studenții interesați pot trimite CV-ului la adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea." style="text-decoration: none; color: rgb(21, 74, 127); border-bottom-width: 1px; border-bottom-style: solid; border-bottom-color: rgb(204, 204, 204); font-weight: 700;">Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. până la data de 30 mai 2014. Selecția se va face în urma unui interviu programat la Serviciul de Relații Publice.

© 2018 Facultatea de Administratie si Afaceri, Universitatea Bucuresti
Admin Site : Conf.Univ.Dr. Olteanu Cosmin