Facebook

Galerie

Practică specializarea Adm Afacerilor - Medlife

Medlife Romania, în parteneriat cu Facultatea de Adminstrație și Afaceri, oferă stagii de practică studenților Universității din București, programul Administrarea Afacerilor, anul II.
Durata stagiilor de practică este de 90 ore (1 luna).  Numarul de locuri disponibile: 24 (repartizate in perioada martie – mai 2014). Stagiile de practică se vor desfășura după un program de activități prestabilite și se vor finaliza cu evaluarea acestora.
Data limită a înscrierilor este 24 ianuarie 2014. Pentru inscrieri, accesati http://itchannel.ro/faa-sesiune/node/65/.
Locație în care se va desfășura practica este sediul MedLife din Bucuresti, Calea Victoriei nr. 222, sector 1 (Centrul Administrativ).
Informații suplimentare: https://www.medlife.ro/despre-noi

 

  MedLife
 
MedLife activeaza pe piața din Romania din 1996, fiind cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piața locala. Compania acopera toate zonele de activitate medicala: ambulatoriu, spitale, maternitati, laboratoare, farmacii, acestea constituind Sistemul Medical MedLife. In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea in 9 Hyperclinici din Bucuresti, Timisoara, Brasov si Arad; 8 laboratoare proprii de analize; 6 spitale in Bucuresti, Brasov si Arad, dintre care un spital de Pediatrie, unul de Ortopedie si unul de Obstetrica-Ginecolgie; 3 maternitati in Bucuresti si in tara, 28 de centre medicale generaliste in Bucuresti si in tara, 10 centre de excelenta cu specializare unica, 7  farmacii proprii reunite sub reteaua PharmaLife, si in colaborare cu 135 clinici medicale partenere din toata tara.
Conform studiului international realizat de Reader's Digest, MedLife este pentru al patrulea an consecutiv cel mai de incredere brand in randul romanilor la categoria “Clinica Privata”, iar in ultimii cinci ani, studiile de piata IMAS derulate la nivel national plaseaza constant MedLife drept brandul cu cea mai mare notorietate pe toate segmentele: spital privat, clinica-centru medical, laborator medical. De asemenea, MedLife a caștigat anul acesta premiul „Superbrands” la categoria „Clinici private”.
Cresterea sustinuta a numarului de pacienti a impulsionat ritmul de extindere a unitatilor medicale in Bucuresti si in tara. MedLife are in prezent aproximativ 1.500 de angajati si este un angajator activ pe piata muncii.

 
© 2018 Facultatea de Administratie si Afaceri, Universitatea Bucuresti
Admin Site : Conf.Univ.Dr. Olteanu Cosmin