Facebook

Galerie

A 28-a serie de stagii de practică

MMM campanie iunie 2012

Dacă ești student la o facultate cu profil economic și/sau administrativ din centrul universitar București și te gândești cu seriozitate la parcursul tău profesional, oportunitățile de practică generate prin proiectul „Măsuri active pentru susținerea inserției pe piața muncii a studenților de la profilurile științe economice și administrative" pot reprezenta șansa ta de a experimenta un mediu de lucru real și de a lua decizii informate asupra carierei tale.

Timp de 2 ani, 2012-2013, prin acest proiect vor fi facilitate 250 de oportunități de practică în companii private și instituții de stat ce au profilul de activitate sau desfășoară activități cu profil economico-administrativ. Periodic vor fi lansate apeluri de înscriere pentru studenții care doresc să desfășoare aceste stagii de practică, fiind precizate toate detaliile necesare.

Acest apel de înscrieri este pentru 17 stagii de practică și se desfășoară în perioada 9-14 mai 2013. Studenții interesați această oportunitate de practică sunt rugați să trimită CV-ul în format Europass la adresa  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.. Studenții selectați vor fi contactați în cel mult 48 de ore pentru a afla detalii privind pașii următori.

IMPORTANT

  • Subiectul email-ului prin care va fi trimis CV-ul trebuie să cuprindă numele companiei sau instituţiei pentru care optează studentul;
  • Sunt rugaţi să se înscrie numai studenţii interesaţi în mod real să facă respectivul stagiu de practică.

Condițiile minimale pe care trebuie să le îndeplinească studenții ce se înscriu sunt:

  • Student la o facultate de profil economic sau administrativ
  • Student din ciclul licență
  • Student înmatriculat la un program de studii acrediat sau autorizat
  • Studentul să nu fi participat la un alt stagiu de practică similar finanţat prin POSDRU 2.1
  • Studentul să nu fie sau să nu fi fost angajat pe un post cu profil economic sau administrativ
  • Cetățean român, înmatriculat la o instituție de învățământ superior în regiunea București-Ilfov

Începe-ți cariera prin aceste oportunități de practică:

1. Companie/instituție: Carrefour
logo carrefourNumăr studenți: 9
Durată stagiu de practică: 90h
2. Companie/instituție Leroy Merlin  - Dacă îţi plac provocările, îţi place să ajuţi persoanele din jurul tău, iar găsirea de soluţii îţi stârneşte entuziasmul, atunci te aşteptăm alături de noi! Dacă eşti pasionat(ă) de comerț şi în acelaşi timp dornic(ă) să descoperi din tainele pieţei de retail, atunci echipa Leroy Merlin vrea să te cunoască! Magazinele Leroy Merlin oferă clienţilor săi soluţii pentru amenajarea spaţiului, decorare, grădinărit, construcţii şi bricolaj. Leroy Merlin îi ajută pe toţi clienţii săi să-şi transforme visul în realitate şi te invită să participi la aventura de îmbunătăţire a căminului şi a mediului de viață. La Leroy Merlin reuşita fiecăruia dintre noi contribuie la reuşita companiei!
logo leroyNumăr studenți: 8
Durată stagiu de practică: 90h

  „Măsuri active pentru susținerea inserției pe piața muncii a studenților de la profilurile științe economice și administrative" este un proiect co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, axa prioritară 2 („Corelarea învăţării pe tot parcursul vieţii cu piaţa muncii"), domeniul major de intervenţie 2.1 („Tranziţia de la şcoală la viaţa activă") și este implementat de Universitatea din București în parteneriat cu Asociația Team Work și MMM Consulting.

Pentru detalii sau întrebări ne puteți contacta pe adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea..

© 2018 Facultatea de Administratie si Afaceri, Universitatea Bucuresti
Admin Site : Conf.Univ.Dr. Olteanu Cosmin