Facebook

Galerie

Anunț prezentare stagii practică Samsung

Anunt Samsung - SMART START feb 2013Joi, 21 februarie 2013, începând cu ora 10:00, studenții la profil administrativ sau economic din centrul universitar București sunt așteptați la prezentarea programului de internship oferit de Samsung România. Participanții vor putea afla detalii despre ce înseamnă Samsung, ce presupune activitatea unui intern în cadrul companiei, care sunt oportunitățile oferite și cum arată profilul studentului care se înscrie pentru această provocare.

Prezentarea va avea loc în sala Stoicescu a Facultății de Drept, Universitatea din București, bld. Mihail Kogălniceanu, nr. 36-46 și face parte din oportunitățile generate de proiectul POSDRU „Măsuri active pentru susținerea inserției pe piața muncii a studenților de la profilurile științe economice și administrative". 

www.samsung.com/ro, www.facebook.com/SamsungRomania

www.incepeticariera.ro, www.facebook.com/IncepeTiCariera

Măsuri active pentru susținerea inserției pe piața muncii a studenților de la profilurile științe economice și administrative" este un proiect co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, axa prioritară 2 („Corelarea învăţării pe tot parcursul vieţii cu piaţa muncii"), domeniul major de intervenţie 2.1 („Tranziţia de la şcoală la viaţa activă") și este implementat de Universitatea din București în parteneriat cu Asociația Team Work și MMM Consulting.

Pentru detalii sau întrebări ne puteți contacta pe adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea..

© 2018 Facultatea de Administratie si Afaceri, Universitatea Bucuresti
Admin Site : Conf.Univ.Dr. Olteanu Cosmin